Verandan ”After Noon” är en av våra nya satsningar den kommande vintern 2020/21. Med rejält uppfräschade lokaler och samma fantastiska personal. Med mat från vårt asiatiska kök. Fortfarande med DJ och underhållning men i en annan tappning för sittande gäster, med större avstånd mellan sällskapen. Detta innebär också att merparten av platserna till våra eftermiddagar kommer behöva förbokas för att undvika köbildning.

Vi har förlagt verksamheten till vår huvudlokal, Verandan och Nedre Verandan med en massa sköna sittplatser och avstånd mellan borden.

Vårt After Noon koncept är öppet vecka 14 tisdag-lördag från kl 15.00. Underhållning på alla After Noon med frontfiguren och sångaren i Marmeladorkestern, Anders Eliasson. Musikvärd är oftast vår Resident DJ, den legendariska inventarien, Lucas.

Lägsta ålder 20 år.

Gör din bordsförfrågan online via knappen här nedanför. Är det samma dag kan ni även ringa för bokning, 0647-50100. Det går också att spontant komma förbi, vi har alltid ett antal platser för drop-in gäster med.

Varmt välkommen till oss på Verandan After Noon!